Τετάρτη 29.03.2023
More

  Νέα Υόρκη: Γυναίκα έπεσε στο κενό από τον 54ο όροφο ξενοδοχείου

  Μία 26χρονη γυναίκα έκανε «βουτιά» στο κενό από τον 54ο όροφο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη

  Πανικός προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στην Times Square της Νέας Υόρκης, καθώς μία 26χρονη γυναίκα έκανε «βουτιά» στο κενό από τον 54ο όροφο ξενοδοχείου.

  Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, η γυναίκα ήταν στο μπαρ που βρίσκεται στον 54ο όροφο του ξενοδοχείου και, αφού έκανε ένα τηλεφώνημα, στάθηκε πάνω στα έπιπλα που υπήρχαν στο μπαρ και πήδηξε στο κενό.

  Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι, γύρω στις 15:30 τοπική ώρα, λίγο πριν ανοίξει το μπαρ. Είχε κάνει κράτηση στο μπαρ και μπήκε μέσα πριν αυτό ανοίξει, βάζοντας από εκεί τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα έπεσε στον 27ο όροφο, πάνω σε ένα μπαλκόνι, και σκοτώθηκε ακαριαία.

  Μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου ανέφερε στα ΜΜΕ πως «περπάτησε δίπλα μου και δεν φαντάστηκα με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε. Ήταν ένα νέο κορίτσι, που, απλώς, είχε κάνει κράτηση στο μπαρ. Δυστυχώς, είναι εύκολο να πηδήξει κανείς από το roofbar, καθώς τα τραπέζια και οι καρέκλες είναι ακριβώς δίπλα στο τζάμι που τα χωρίζει από το κενό. Δεν είπε τίποτα. Ξαφνικά άρχισα να ακούω κόσμο να φωνάζει ότι πήδηξε. Στην αρχή νόμιζα ότι έκαναν πλάκα».

  Η αστυνομία πλέον ερευνά τους λόγους που αυτοκτόνησε, όπως και το τελευταίο τηλεφώνημά της πριν αυτοκτονήσει.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ