Κυριακή 26.03.2023
More

  Νεκρά τρία παιδιά που έπεσαν στην παγωμένη λίμνη

  Τρία αγόρια, 8, 10 και 11 ετών αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση σε παγωμένη λίμνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ένα άλλο παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

  Χθες το απόγευμα της Κυριακής (11/12) ξεκίνησε μια απελπισμένη αποστολή διάσωσης των παιδιών στο πάρκο Babbs Mill Park στο Σόλιχαλ των Γουέστ Μίντλαντς. Τέσσερα από τα έξι παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού ανασύρθηκαν από το παγωμένο νερό, καθώς είχαν υποστεί όλα καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun».

  Η αστυνομία επιβεβαίωσε σήμερα (12/12) ότι τρία αγόρια, ηλικίας 8, 10 και 11 ετών, ββρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ ένα εξάχρονο αγόρι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν στο ίδιο μέσο ότι οι έρευνες συνεχίζονται στη λίμνη,υπό τον φόβο ότι περισσότερα παιδιά θα μπορούσαν να έχουν μπει στο παγωμένο νερό.

  Η ανακοίνωση των Αρχών για τον θάνατο των τριών παιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Δήλωση των Αρχών ανέφερε στο ίδιο μέσο: «Τρία αγόρια βρήκαν τραγικό θάνατο μετά την πτώση τους στη λίμνη στο πάρκο Babbs Mill στο Solihull χθες το απόγευμα (11 Δεκεμβρίου). Τα αγόρια, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού ανασύρθηκαν από το νερό.

  Δυστυχώς, τα παιδιά εξέπνευσαν και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους σε αυτή τη βαθιά οδυνηρή στιγμή. Θα έχουμε ειδικούς αξιωματικούς που θα τους προσφέρουν όσο περισσότερη υποστήριξη μπορούμε.

  Ένα τέταρτο αγόρι, ηλικίας 6 ετών, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι έρευνες στη λίμνη συνεχίζονται καθώς προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τι πραγματικά συνέβη και αν κάποιος άλλος έπεσε στο νερό».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ