Δευτέρα 24.06.2024
More

  Παρίσι: Βρέφος βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσα

  Μια φρικιαστική υπόθεση ερευνούν οι Αρχές στο Παρίσι, καθώς μια νεαρή μητέρα συνελήφθη αφού ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό και τεμαχισμένο σε ένα σακίδιο στο σπίτι της.

  Η 21χρονη, η οποία δεν κατονομάζεται, φέρεται να γέννησε στο προάστιο Σεν Ντενί, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας. Η νεαρή γυναίκα, που ζει με τους γονείς της, είπε την Κυριακή σε δύο φίλες της ότι γέννησε, υποστηρίζοντας ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και απειλούσε να το διαμελίσει, σύμφωνα με την Αστυνομία. Κατά τις ίδιες πηγές, η 21χρονη φέρεται να γέννησε στις 17 Ιουλίου.

  Η νεαρή συνελήφθη για εκούσια ανθρωποκτονία σε ανήλικο κάτω των 15 ετών. Στη συνέχεια της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική εγκατάσταση, με τους γιατρούς να περιγράφουν την ψυχική της κατάσταση ως «εύθραυστη». Οι Γάλλοι εισαγγελείς είπαν ότι βρήκαν το νεογέννητο μωρό «τεμαχισμένο, σε ένα σακίδιο, στο δωμάτιό της».

  Οι Αρχές ερευνούν αν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και αν η νεαρή έπασχε από μια ψυχική νόσο που ονομάζεται άρνηση εγκυμοσύνης, όπου η γυναίκα γνωρίζει υποσυνείδητα την εγκυμοσύνη της, αλλά αρνείται την ύπαρξή της. Η Αστυνομία προσπαθεί επίσης να διαπιστώσει εάν οι γονείς της νεαρής γνώριζαν την εγκυμοσύνη της κόρης τους και τη διαφαινόμενη βρεφοκτονία. Οι έρευνες είναι σε πρώιμο στάδιο και συνεχίζονται με λήψεις καταθέσεων από το περιβάλλον της κοπέλας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ