Πέμπτη 13.06.2024
More

  Πτήση ακυρώθηκε, επειδή επιβάτης αφόδευσε στο πάτωμα του αεροπλάνου!

  Αγανακτισμένοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να μείνουν όλο το βράδυ εκεί

  Ένα μικρό χάος προκλήθηκε σε πτήση της EasyJet, όταν οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως ακυρώνεται- έπειτα από δύο καθυστερήσεις- επειδή κάποιος είχε αφοδεύσει στο πάτωμα του μπάνιου.

  Όπως ακούγεται και στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο πιλότος της πτήσης του περασμένου Σαββάτου, ενημέρωσε τον κόσμο ότι κάποιος αφόδευσε στο πάτωμα της τουαλέτας, οπότε η πτήση θα ακυρωνόταν και θα προγραμματιζόταν για το πρωί της επόμενης ημέρας.

  «Κάποιος βρήκε μάλλον διασκεδαστικό… να αφοδεύει στην μπροστινή τουαλέτα, οπότε τώρα θα μείνουμε εδώ τη νύχτα. Θα κατεβείτε όλοι θα βρούμε ξενοδοχεία και  θα πετάξουμε αύριο το πρωί», είπε χαρακτηριστικά ο πιλότος στους επιβάτες, οι οποίοι στο βίντεο φαίνεται να αγανακτούν και να σηκώνονται από τις θέσεις τους.

  Η ανακοίνωση αυτή ήρθε έπειτα από διαδοχικές καθυστερήσεις της πτήσης EZY8054. Το αεροπλάνο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Τενερίφη στις 8:05 μ.μ. στις 15 Οκτωβρίου και να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

  Ο Γολγοθάς των επιβατών της πτήσης

  Μία επιβάτιδα του αεροπλάνου χαρακτήρισε «πολύ απογοητευτική» την εμπειρία από το περιστατικό.

  «Προφανώς δεν μπορούμε να αποδείξουμε αν κάποιος είχε απλώς ένα ατύχημα ή αν το έκανε από θυμό για την καθυστερημένη πτήση, αλλά ήταν δύσκολο να μην θυμώσει κανείς. Κανείς δεν θέλει να μείνει εγκλωβισμένος σε άλλη χώρα», πρόσθεσε.

  Ένας άλλος επιβάτης της πτήσης, ο Aaran Gedhu, περιέγραψε ότι αρχικά το αεροσκάφος που ήταν προγραμματισμένο να κάνει την πτήση αντικαταστάθηκε με ένα μικρότερο πριν ξεκινήσει η επιβίβαση, με συνέπεια κάποιοι επιβάτες να απομακρυνθούν από την πύλη.

  Η επιβίβαση έγινε δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης. Οι επιβάτες περίμεναν στις θέσεις τους για άλλη μια ώρα, καθώς ξεφόρτωσαν αποσκευές από το αεροπλάνο, επειδή είχε ξεπεραστεί το όριο βάρους.

  Εξαιτίας όλων αυτών, η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, σημείωσε ο Gedhu. «Όταν ο πιλότος είπε ότι θα περιμένουμε περίπου 20 λεπτά για την αναχώρηση, τότε συνέβη το περιστατικό με την αφόδευση», δήλωσε. Αφού δύο επιβάτες επισκέφθηκαν την τουαλέτα στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους, ​​διαδόθηκε η είδηση ότι κάποιος είχε αφοδεύσει στο πάτωμα του μπάνιου και λίγο μετά μια δυσάρεστη δυσοσμία επιβεβαίωσε τη φήμη, προτού έρθει και η ανακοίνωση του πιλότου.

  Με πληροφορίες από People

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ