Τετάρτη 24.04.2024
More

  Ρακούν προκάλεσε μίνι μπλακ άουτ στο Τορόντο -Δεκάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε ανελκυστήρες

  Η… περιέργεια έφαγε ένα ρακούν και έφερε διακοπή ηλεκτροδότησης στο Τορόντο.

  Ειδικότερα, το ρακούν που βρέθηκε σε έναν κεντρικό σταθμό στο Τορόντο προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες νοικοκυριά στο κέντρο της πόλης αργά χθες Πέμπτη, θέτοντας εκτός λειτουργίας φωτεινούς σηματοδότες σε δρόμους της μεγαλύτερης πόλης του Καναδά και παγιδεύοντας ανθρώπους μέσα σε ανελκυστήρες.

  Ειδικοί που ερευνούσαν τα αίτια της διακοπής ηλεκτροδότησης διαπίστωσαν ότι το νυκτόβιο θηλαστικό άγγιξε εξοπλισμό σε ένα ηλεκτρικό σταθμό στο κέντρο του Τορόντο, ανέφερε η Utility Hydro One με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Η Hydro One δεν διευκρίνισε αν το ρακούν επέζησε.

  Η διακοπή ηλεκτροδρότησης έπληξε περιοχές σε ακτίνα περίπου 2 χλμ από τον σταθμό CN Tower και άφησε περίπου 7.000 ανθρώπους στο σκοτάδι για περισσότερες από δύο ώρες.

  Το διάστημα αυτό πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης είπε ότι έλαβε δεκάδες τηλεφωνήματα και πυροσβέστες εστάλησαν για απεγκλωβίσεις σε ανελκυστήρες, λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης.

  Τέλος, κάποιο φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας σε δρόμους στο κέντρο του Τορόντο, όπου βρίσκεται επίσης ο πολυσύχναστος σιδηροδρομικός κόμβος Union Station, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ