Πέμπτη 08.12.2022
More

  Ρωσία: Τρεις άνδρες που επιστρατεύθηκαν πέθαναν σε κέντρο εκπαίδευσης

  Τρεις άνδρες που είχαν επιστρατευθεί πέθαναν σε κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή του Σβερντλόφσκ της Ρωσίας.

  Τρεις άνδρες που είχαν επιστρατευθεί, στο πλαίσιο της «μερικής επιστράτευσης» που ανακοίνωσε ο Πούτιν, πέθαναν σε κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή του Σβερντλόφσκ της Ρωσίας.

  Αυτό γράφει ο ιστότοπος eanews.ru, επικαλούμενος δήλωση του βουλευτή της Κρατικής Δούμας Μαξίμ Ιβανόφ.

  Αυτοκτόνησε ένας Ρώσος που επιστρατεύτηκε

  «Ναι επιβεβαιώνω ότι τρεις πέθαναν. Ο ένας που επιστρατεύθηκε πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ ο άλλος αυτοκτόνησε. Τον τρίτο τον απήλλαξαν και τον έστειλαν στο σπίτι του , όπου πέθανε αμέσως από κύρωση του ήπατος», δήλωσε ο βουλευτής.

  Στην αυτοκτονία του 46χρονου άνδρα και κατοίκου της πόλης Κουργκάν αναφέρθηκε ο ιστότοπος ASTRA. Εντοπίσθηκε νεκρός στο εστιατόριο του εκπαιδευτικού κέντρου της στρατιωτικής μονάδας 31612 (οικισμός Παρόσινο). Σύμφωνα με τις πληροφορίες των δημοσιογράφων, στον λαιμό του υπήρχαν πληγές, ενώ δίπλα βρέθηκε ένα ξυράφι.

  Απαγορεύουν το αλκοόλ περιοχές της Ρωσίας εν μέσω της επιστράτευσης

  Ο ιστότοπος eanews αναφέρει ότι νωρίτερα στον οικισμό Παρόσινο είχε απαγορευθεί η πώληση οινοπνευματωδών.

  Επίσης στην περιοχή του Νοβοσιμπίρσκ κατά την διάρκεια της «μερικής επιστράτευσης» έχει απαγορευθεί η πώληση οινοπνευματωδών στα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα σε στρατολογικά γραφεία και στην ανώτατη στρατιωτική ακαδημία. Παρόμοιες απαγορεύσεις έχουν επιβληθεί και στην περιοχή γύρω της Βαϊκάλης και στην περιοχή Ταρμπαγκατάισκι της Μπουριάτιας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ