Πέμπτη 30.05.2024
More

  Σκύλος έφαγε την πόρτα του σπιτιού για να βγει έξω

  Οι σκύλοι δένονται με τους κηδεμόνες τους και πολλές φορές υποφέρουν από την απουσία τους. Όταν μένουν μόνοι τους κλαίνε και κάνουν ζημιές, τρώγοντας μαξιλάρια-καναπέδες-παπούτσια- ή προσπαθούν ακόμα και να το σκάσουν από το σπίτι.

  Ένας σκύλος όμως στην Σκωτία σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στις πιο πρωτότυπες ιστορίες με τους τετράποδους φίλους μας και από το βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media, είναι εμφανές ότι θα έκανε τα πάντα για να είναι μαζί με τον κηδεμόνα του. Ο σκυλάκος, που προφανώς τον είχε κυριεύσει το άγχος του αποχωρισμού, έφτασε στο σημείο να… φάει την πόρτα του σπιτιού του, στην προσπάθεια του να βγει έξω.

  Το περιστατικό σημειώθηκε στo χωρίο Kelty στο Fife της Σκωτίας και άφησε εμβρόντητους όσους είδαν τον σκύλο να ροκανίζει την πόρτα. Κάποιοι μάλιστα το κατέγραψαν σε βίντεο και έτσι άρχισε να γίνεται viral στα social media.

  Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο κηδεμόνας του σκύλου. Το βίντεο πάντως είναι συγκλονιστικό, καθώς δείχνει την απεγνωσμένη του προσπάθεια να βγει από το σπίτι και να ροκανίζει με μανία την πόρτα.

   

  Με πληροφορίες από Daily Mail

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ