Πέμπτη 29.07.2021
More

  Σκύλος ταξίδεψε σχεδόν 100 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο παλιό του σπίτι

  Ένας σκύλος που χάθηκε από το σπίτι του στο Κάνσας, διένυσε σχεδόν 100 χιλιόμετρα για να επιστρέψει όμως, στο παλιό σπίτι των ιδιοκτητών του.

  Το 4χρονο λαμπραντόρ με το όνομα Κλειώ, εξαφανίστηκε πρόσφατα από το Όλαθ του Κάνσας και κατέληξε στην προηγούμενη κατοικία των ιδιοκτητών του, στο Λόουσον του Μιζούρι, από όπου είχαν μετακομίσει σχεδόν πριν από δύο χρόνια.

  Ο Κόλτον Μάικλ, ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Μιζούρι δήλωσε στο CNN πως αυτός και η σύζυγός του επέστρεψαν μια μέρα από την δουλειά τους και ανακάλυψαν τον σκύλο να περιμένει στην μπροστινή βεράντα. «Απλά καθόταν εκεί, περίμενε κάποιον» είπε ο Μάικλ για την Κλειώ.

  Πώς κατάλαβε ότι επρόκειτο για τον σκύλο του προηγούμενου ιδιοκτήτη

  Αν και το κουτάβι δε φορούσε κολάρο, ο Μάικλ σκέφτηκε ότι ήταν πολύ καλλωπισμένο για να είναι αδέσποτο. Μετά το σκανάρισμα για τσιπ, ο Μάικλ μπόρεσε να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, τον Ντρου. «Τότε η σύζυγός μου θυμήθηκε ότι το επώνυμο των ιδιοκτητών του ήταν ίδιο με το επώνυμο του προηγούμενου ιδιοκτήτη του σπιτιού μας» δήλωσε ο Μάικλ στο CNN.

  lost dog Cleo
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=998366187249535&set=gm.2656379564630047&type=3&theater&ifg=1
  Credit: Lost and Found Pets Of Johnson County Kansas/Facebook

  Το ζευγάρι από το Μιζούρι έψαξε το όνομα του ιδιοκτήτη στο Facebook και είδε μια ανάρτησή τους, που έλεγε πως ο σκύλος τους είχε εξαφανιστεί μία εβδομάδα πριν. «Του έγραψα ότι βρήκαμε τον σκύλο του, αλλά μόλις του είπα την διεύθυνσή μας, έμεινε άφωνος» λέει ο Μάικλ.

  Σύμφωνα με το KMBC, η Κλειώ είχε ταξιδέψει 97 χιλιόμετρα από το Κάνσας έως το Μιζούρι – ένα ταξίδι που περιελάμβανε την διάσχιση ενός ποταμού ή μιας γέφυρας με μεγάλη κίνηση. Όπως λένε οι ιδιοκτήτες του, μπορούν πλέον να είναι ήσυχοι πως εάν αποφασίσει να το σκάσει ξανά, θα ξέρουν ότι είναι σε ασφαλή χέρια.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ