Τετάρτη 22.03.2023
More

  Σκύλος βρήκε ξανά την οικογένειά του μετά από 7 χρόνια

  Πέρασαν επτά χρόνια από τη στιγμή που η Jazzy το έσκασε, αλλά αυτός ο σκύλος είναι ξανά με την οικογένειά του πλέον.

  Η Jazzy ήταν πέντε χρονών όταν τρόμαξε από πυροτεχνήματα και το έσκασε από το σπίτι της στο Τέξας. Αυτό τον μήνα βρέθηκε σε απόσταση περίπου 1.280 χιλιομέτρων, στη Φλόριντα. Κανείς δεν ξέρει πώς κατέληξε εκεί.

  Οι τοπικές υπηρεσίες για τα ζώα ειδοποιήθηκαν για έναν σκύλο που είχε εγκαταλειφθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου. H Jazzy δεν μπορούσε να περπατήσει όταν την βρήκαν, καθώς έχει αρθρίτιδα.

  Οι άνθρωποι του καταφυγίου όπου μεταφέρθηκε διαπίστωσαν πως το ζώο είχε τσιπ και έτσι εντόπισαν τους κηδεμόνες της, στο Τέξας. Όταν τους τηλεφώνησαν, εκείνοι έμειναν έκπληκτοι. Έψαχναν για καιρό προκειμένου να βρουν το κατοικίδιό τους και ποτέ δεν σταμάτησαν να ελπίζουν ότι θα βρουν την Jazzy.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515732813925788&set=a.475854594580277&type=3

  Λίγες ημέρες αργότερα, ο Κέρι ταξίδεψε από το Τέξας στη Φλόριντα, για να παραλάβει τον σκύλο. «Ήταν απίστευτο να βλέπεις την Jazzy να ζωντανεύει ακούγοντας τη φωνή του. Έγλυφε το χέρι του ξανά και ξανά και έφερνε το σώμα της όσο πιο κοντά του μπορούσε», περιέγραψαν οι άνθρωποι του καταφυγίου σε ανάρτηση στα social media. Έπειτα από τόσα χρόνια, ο σκύλος ακόμη τον θυμόταν.

  Η υγεία της Jazzy βελτιώνεται σταδιακά. Όταν ήταν στη Φλόριντα μετά βίας μπορούσε να σταθεί. Τώρα, που έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Τέξας, περπατάει, ενώ προσπαθεί ακόμη και να τρέξει.

   

   

  Με πληροφορίες από BBC

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ