Πέμπτη 30.05.2024
More

  Συναγερμός στη Γερμάνια για πιθανή τρομοκρατική επίθεση στο Euro 2024

  Ο τρόμος του ISIS επιστρέφει στην Ευρώπη, με το ισλαμικό κράτος να έχει βάλει στο… μάτι τον κόσμο του ποδοσφαίρου, απειλώντας ακόμα και τη διοργάνωση του Euro 2024 το καλοκαίρι στη Γερμανία.

  Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίας για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις του ISIS στη διάρκεια του Euro 2024.

  Μετά το Champions League, το ισλαμικό κράτος απειλεί να χτυπήσει και στους αγώνες ποδοσφαίρου που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στη Γερμανία για το Euro 2024.

  Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, το τελευταίο τεύχος του «Voice of Khorasan», προπαγανδιστικού μέσου του ISIS-K περιλαμβάνει κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις, που σύμφωνα με Γερμανούς αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, βάζει στο στόχαστρο τη μεγάλη ποδοσφαιρική ευρωπαϊκή διοργάνωση του καλοκαιριού.

  Στο συγκεκριμένο τεύχος, υπάρχουν φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και μία που δείχνει έναν ένοπλο τρομοκράτη με στολή παραλλαγής μέσα σε συρμό γερμανικού προαστιακού σιδηρόδρομου με τη λεζάντα: «Τελευταία κλήση πριν την έξοδο».

  Δίπλα στο κάθισμα υπάρχει ένα κουτί δυναμίτη κάτω από μία πινακίδα που αναφέρει: «Καλως ήρθατε στην Ευρώπη».

  «Πατήστε τους άπιστους με το όχημά σας, τρυπήστε τους με μαχαίρια, δηλητηριάστε τις τροφές τους, ανατινάξτε με σφαίρες τα μυαλά τους και πυρπολήστε τα σπίτια τους» γράφει το ISIS, το οποίο θέλει να τρομοκρατήσει τους Γερμανούς και γενικότερα την Ευρώπη, λίγους μήνες πριν τη σέντρα στο Euro 2024.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ