Παρασκευή 14.06.2024
More

  Τρομακτικό ψάρι έγινε εφιάλτης για χρήστες των κοινωνικών δικτύων

  Ένα «τρομακτικό» και ασυνήθιστο ψάρι ξεβράστηκε στην ακτή μιας παραλίας της Σιγκαπούρης. Το ψάρι βρέθηκε να κρύβεται στην άμμο, εντελώς ακίνητο, κοιτάζοντας ψηλά προς τον ουρανό. Βίντεο από την τρομακτική ανακάλυψη δημοσίευσε στο Instagram ο Ντένις Τσαν, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές και πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

  Ο ίδιος εξήγησε για την ανακάλυψή του:

  «Ασυνήθιστο και συναρπαστικό θέαμα, αυτά τα ιδιόμορφα ψάρια θάβονται στην άμμο με μόνο τα κεφάλια τους εκτεθειμένα, κοιτάζοντας φαινομενικά τα αστέρια ενώ περιμένουν το ανυποψίαστο θήραμα. Είναι παρόμοια με τα πετρόψαρα και τις σκορπίνες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν επίσης δηλητηριώδη αγκάθια που μπορούν να προκαλέσουν επώδυνα τσιμπήματα».

  Το ψάρι που «τρόμαξε» τα κοινωνικά δίκτυα

  Αν και το βίντεο έγινε viral, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι η εικόνα του ασυνήθιστου πλάσματος θα γίνει ο νέος τους εφιάλτης. «Αυτός είναι τώρα ο δαίμονάς μου της υπνικής παράλυσης…δεν μπαίνω ποτέ ξανά στο νερό…», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης των κοινωνικών δικτύων. «Και ο κόσμος με κοροϊδεύει επειδή έχω ψαροφοβία. Κοιτάξτε αυτό το πράγμα. Είναι τρομακτικό σαν την κόλαση», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ