Τετάρτη 10.08.2022
More

  Βρετανία: Εννιάχρονη έκανε χούλα χουπ στον δρόμο μέχρι που τη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

  Εννιάχρονη στη Βρετανία έπαιζε με χούλα χουπ λίγες στιγμές πριν μαχαιρωθεί έξω από το κατάστημα της μητέρας της.

  Μια αδιανόητη τραγωδία συνέβη στη Βρετανία όταν εννιάχρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από το κατάστημα με κεντήματα της μητέρας της. Μάλιστα, το άτυχο κορίτσι έκανε χούλα χουπ μαζί με τη μικρότερή της αδελφή.

  Αναλυτικότερα, η Λίλια Βαλουτάιτ βρισκόταν έξω από το μαγαζί της μητέρας της στην Βοστώνη του Λινκολνσάιρ περίπου στις 18:20 την Πέμπτη 28 Ιουλίου.

  Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, τα δύο κοριτσάκια παίζουν ανέμελα στον δρόμο όταν δέκα λεπτά αργότερα η Λίλια δέχεται τη φονική επίθεση.

  Στα πλάνα που ακολουθούν διακρίνονται αστυνομικοί να τρέχουν προς το μέρος. Λίγο αργότερα, διασώστες τρέχουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν το μικρό κορίτσι.

  Ποιος συνελήφθη για την επίθεση

  Για τη φονική επίθεση έχει κατηγορηθεί και προφυλακιστεί ο Λιθουανός Ντειβίντας Σκέμπας, 22 ετών, από τη Βοστώνη.

  Σύμφωνα με τη «Sun», μετά την τραγωδία, η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού κρύβεται από φόβο μήπως γίνει στόχος. Ένας οικογενειακός φίλος είπε ότι είναι «τόσο, τόσο ανήσυχοι». «Δεν κατάφεραν να μείνουν στο σπίτι. Ανησυχούν ότι όποιος το έκανε αυτό μπορεί να είναι ακόμα εκεί έξω. Ανησυχούν ότι μπορεί να γίνουν στόχος. Είναι τόσο απαίσιο -έχουν το αδύνατο καθήκον να προσπαθήσουν να συμβιβαστούν με την απώλεια της Λίλια. Μετά, αισθάνονται ότι πρέπει να προστατέψουν την άλλη μικρή τους κόρη».

  Sourcewww.in.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ