Τετάρτη 24.04.2024
More

  Market Pass: Αρχίζει ο δεύτερος γύρος πληρωμών

  Κλείνει αύριο η πλατφόρμα για το market pass και ξεκινά ο νέος γύρος πληρωμών.

  Συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου αναμένεται να καταβληθούν τα χρήματα για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέσα στον Μάρτιο.

  Όσοι έχουν επιλέξει να λάβουν τα χρήματα τους μέσω της άυλης ψηφιακής κάρτας θα πληρωθούν στις 20 Μαρτίου  για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

  Για τους μήνες Απρίλιο έως και Ιούλιο το ποσό θα καταβάλλεται κάθε 3 του αντίστοιχου μήνα, δηλαδή 3 Απριλίου τα χρήματα του Απριλίου κ.ο.κ.

  Όσοι έχουν επιλέξει να καταβληθεί το ποσό για το market pass μέσω πίστωσης στον τραπεζικό τους λογαριασμό, που επιφέρει και μείωση του ποσού κατά 20%, θα πληρωθούν στις 20 Μαρτίου για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο ενώ στις 3 Μαΐου θα καταβληθούν τα χρήματα για τους μήνες. Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

  Τα ποσά για το market pass

  Το ποσό για το market pass κυμαίνεται από 22€ έως 100€ καθώς δίνεται για κάθε νοικοκυριό, του οποίου τα μέλη είναι σύζυγοι ή ζευγάρι με σύμφωνο συμβίωσης, ενώ προσμετρώνται αντίστοιχα τα εξαρτώμενα τέκνα και φιλοξενούμενοι.

  Για ένα μέλος νοικοκυριού καταβάλλεται το ποσό των 22€, για δύο 32€, για τρία 42€, για τέσσερα μέλη νοικοκυριού 52€, για πέντε 62€, για έξι το ποσό του arket pass είναι στα 72€, για επτά μέλη είναι 82€, για οκτώ μέλη είναι 92€ και για εννέα 100€.

   

   

  Με πληροφορίες του ΣΚΑΪ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ