Δευτέρα 28.11.2022
More

  Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Οκτωβρίου

  Ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων Οκτωβρίου 2022, καθώς ήδη από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν να «μπαίνουν« στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων οι πρώτες πιστώσεις από τον ΕΦΚΑ για τις συντάξεις Οκτωβρίου.

  Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής διαμορφώνεται ως εξής:

  – Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

  – Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

  – Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ