Πέμπτη 29.02.2024
More

  Απίστευτο σκηνικό με καγκουρό να περπατάει στη θάλασσα (βίντεο)

  Το βίντεο που απεικονίζει ένα καγκουρό να περπατάει στη θάλασσα έχει προκαλέσει την απορία χιλιάδων ανθρώπων ανά το κόσμο.

  Το βίντεο που απεικονίζει ένα καγκουρό να περπατάει στη θάλασσα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει την απορία χιλιάδων ανθρώπων ανά το κόσμο.

  Είναι γνωστό πως τα καγκουρό είναι δυνατά και επιβλητικά ζώα. Αυτό όμως το βίντεο που έρχεται από την Αυστραλία είναι πραγματικά μοναδικό.

  Όπως φαίνεται ένα καγκουρό πηδάει πάνω στα κύματα. Πραγματικά όταν βλέπεις το στιγμιότυπο για πρώτη φορά σου δημιουργεί διάφορα συναισθήματα. Αρχικά απορείς, πως είναι πιθανό να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ την ίδια στιγμή ξεσπάς σε γέλια, καθώς είναι αρκετά οξύμωρο.

  Το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Instagram και από τότε έχει δημοσιευτεί σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες να απορούν. Αν και η εικόνα είναι θολή, αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε τη στιγμή, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό μέσο, δηλώνοντας πως ήταν όντως καγκουρό.

  Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του διαδικτύου βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το μοναδικό αυτό γεγονός, με αρκετούς να παρομοιάζουν το ζώο με τον Ιησού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ