Τετάρτη 29.05.2024
More

  Διανομή δενδρυλλίων στα σχολεία και δενδροφυτεύσεις

  Δράσεις για την Ημέρα των Δασών σήμερα 21 Μαρτίου προγραμματίζει η Επιθεώρηση Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

  Από το Δασαρχείο Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί διανομή υλικού και  ενημερωτικές ομιλίες για τη σημασία των δασών καθώς και διανομή δενδρυλλίων στα σχολεία. Ως εξής:

  Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων  (Καπλάνειο) θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στο Δασύλλιο Ιωαννίνων Άλσος.

  Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (Μαρούτσιο) θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

  Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (Παυλίδειος Σχολή) θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

  Το 9ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει φύτευση δασικών καλλωπιστικών θάμνων στο αισθητικό δασύλλιο Ιωαννίνων.

  Στο  27ο Δημοτικό Σχολείο  Κιάφας Ιωαννιτών θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

  Στο 3ο Νηπιαγωγείο Κιάφας Ιωαννίνων  θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου. VII. Στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Σωματικά Ανάπηρων Παιδιών Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

  Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σωματικά Ανάπηρων Παιδιών Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

  Στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

  Στον Παιδικό σταθμό και Νηπιαγωγείο «Μυστικό Κλειδί» θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

  Στο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας και στο Γυμνάσιο Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας θα πραγματοποιηθεί διανομή δενδρυλλίων για δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου. Επίσης θα πραγματοποιηθεί διανομή υλικού και ενημερωτική ομιλία για τη σημασία των δασών.

  Το Δημοτικό σχολείο Αβγού Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει φύτευση δασικών καλλωπιστικών θάμνων στο Λόφο Αβγού πλησίον του ιστορικού μνημείου «Τύμβος των 333 Μπιζανομάχων» και στον αύλειο χώρο του σχολείου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ