Τρίτη 18.01.2022
More

  Έκφραση θλίψης και ένδειξη τιμής

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαλε τις πολιτικές εκδηλώσεις του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

  Συμμετέχοντας στην έκφραση θλίψης και σε ένδειξης τιμής στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με απόφαση του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα ακύρωσε το σύνολο των πολιτικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα μέχρι και αύριο Τετάρτη.

  Έτσι, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα πολιτική εκδήλωση με ομιλία της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στα Ιωάννινα, η οποία θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, τον επόμενο μήνα.

  Η κα Ξενογιαννακοπούλου, μαζί με την βουλευτή Ιωαννίνων Μερ. Τζούφη, τον συντονιστή της ΝΕ Ιωαννίνων Σάββα Δημητριάδη και τον πρόεδρο του ΝΤ Ιωαννίνων της ΑΔΕΥΔ Χρ. Γρίβα αργά το μεσημέρι, επρόκειτο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, που όμως και αυτή περιορίστηκε λόγω της επικαιρότητας, μόνο στην έκφραση θλίψης για το χαμό της Φώφης Γεννηματά.

  «Με απόφαση του προέδρου Αλ. Τσίπρα ανεστάλη το σύνολο των πολιτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του κόμματος μέχρι και την Τετάρτη, σε ένδειξη τιμής στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Μία ελάχιστη ένδειξη σεβασμού σε μία γενναία γυναίκα, που αγωνίστηκε για τις ιδέες της. Προσωπικά, είμαι συντετριμμένη καθόσον ήμουν συμφοιτήτρια με την Φώφη και φίλες από τα φοιτητικά μας χρόνια, έχοντας μία κοινή πολιτική πορεία για πολλά χρόνια. Θα τη θυμόμαστε όλοι με αγάπη», ανέφερε η κα Ξενογιαννακοπούλου.

  «Ο πρόωρος χαμός της Φώφης Γεννηματά συγκλονίζει και προκαλεί βαθιά θλίψη. Η Φώφη έδωσε μια άνιση μάχη με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως και κάθε μάχη στη ζωή της και την πολιτική της διαδρομή. Αποχαιρετούμε μια δυναμική γυναίκα που άφησε το αποτύπωμά της, παλεύοντας για τις ιδέες της με ευγένεια, ευαισθησία και αισιοδοξία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της», ανέφερε η κα Τζούφη.

  Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις των κ.κ Δημητριάδη και Γρίβα αντίστοιχα.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  </