Τρίτη 28.05.2024
More

  Αναβάλλεται το Υπουργικό Συμβούλιο για μετά το πέρας της συζήτησης στη Βουλή

  Στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Καναδό ομόλογό του Τζάστιν Τριντό στο Μόντρεαλ, στη δράση απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για 25.000 άνεργους νέους 18-29 ετών από το ΕΣΠΑ, στο πώς προχωρά η διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών τους μηχανών με τα συστήματα POS και στην ενίσχυση του ΕΣΥ που είναι «κύρια προτεραιότητα της κυβέρνησης. Έχει ξεκινήσει μία διαδικασία προσλήψεων για το ΕΣΥ, οι οποίες μόνο για το 2024 θα είναι 6.500», αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

  Την μετωπική πολιτική σύγκρουση για το δυστύχημα των Τεμπών μετά το δημοσίευμα από «Το Βήμα της Κυριακής» και την πρόταση δυσπιστίας που πρόκειται να καταθέσει ο κ. Ανδρουλάκης, σχολίασε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  Αναφορικά με το Υπουργικό Συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, ο κ. Μαρινάκης είπε πως «αν είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας δεν μπορεί να γίνει υπουργικό συμβούλιο. Θα γίνει μετά το πέρας της συζήτησης».

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ