Δευτέρα 28.11.2022
More

  Μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικών στα Ιωάννινα

  Κοινοβουλευτική αναφορά της Μερόπης Τζούφη

  Ως κοινοβουλευτική αναφορά κατέθεσε η Μερόπη Τζούφη την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, σχετικά με τις μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικών στο Νομό Ιωαννίνων.

  Με την αναφορά προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, επισημαίνεται πως παρά την έγκαιρη ενημέρωση των αρμόδιων φορέων και των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της ΔΑ Ιωαννίνων με έμψυχο δυναμικό, λόγω των αθρόων συνταξιοδοτήσεων και της αύξησης του μέσου όρου ηλικίας, η κυβέρνηση της ΝΔ «ακυρώνει» ουσιαστικά το αδιάβλητο σύστημα μεταθέσεων διά των υπηρεσιακών της εκπροσώπων.

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κάνει λόγο για «εμπαιγμό και κοροϊδία» και ζητάει να διορθωθεί άμεσα η αδικία, καλώντας τους αρμόδιους να αναλογιστούν την πράξη τους και να προβούν σε επαναληπτική συνεδρίαση του συμβουλίου μεταθέσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον αρμόδιο υπουργό να εξετάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ