Δευτέρα 20.09.2021
More

  Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κοντά στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και της Μυτιλήνης

  Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

  Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ιωαννίνων στηρίζει όσους δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Καρδίτσα και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Μυτιλήνης.

  Με αίσθημα αλληλεγγύης και διάθεση στήριξης ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα απέστειλε στην Καρδίτσα, αλλά και στην κεντρική δομή «Αλληλεγγύη για όλους» για να μεταφερθούν στις προσφυγικές δομές προκειμένου να καλύψουν άμεσες και επείγουσες ανάγκες όσων έχουν ανάγκη.

  Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ:

  «Ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική συμβολή και τη συγκινητική συμμετοχή των μελών, των φίλων και πολλών άλλων συμπολιτών μας σε αυτή την προσπάθεια, που είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση ενός ικανού όγκου ειδών αλλά και χρηματικού ποσού που θα δοθεί στους έχοντες ανάγκη στήριξης. Απευθύνουμε έκκληση στην Πολιτεία για ουσιαστική στήριξη με κάθε τρόπο όλων των ανθρώπων που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεσμευόμαστε για συνέχιση των δράσεων μας σε τοπικό επίπεδο στην κατεύθυνση ανακούφισης και στήριξης όσων έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα και ο τόπος μας.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ