Παρασκευή 14.06.2024
More

  Παρουσιάζονται οι κεντρικές θέσεις της Νέας Αριστεράς

  Τις κεντρικές πολιτικές θέσεις της Νέας Αριστεράς ενόψει των Ευρωεκλογών θα παρουσιάσουν την προσεχή Δευτέρα 13 Μαΐου στα Γιάννενα, δύο από τα κορυφαία στελέχη του πολιτικού φορέα, καθώς επίσης και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

  Πρόκειται για την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση ενόψει ευρωεκλογών για τη Νέα Αριστερά Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί στα Λιθαρίτσια στις 19.00 και στην οποία θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από την Ήπειρο, Φιλήμονα Καραμήτσου και Όλγας Νάσση αντίστοιχα.

  Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής και ο Γαβριήλ Σακελαρίδης, επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής.

  Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα στελέχη της Νέας Αριστεράς Ιωαννίνων απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση της Δευτέρας με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου Ιωαννίνων Κων. Καραβίδα να κάνει λόγο για μία δύσκολη πολιτική μάχη τον προσεχή Ιούνιο, σε μια συγκυρία που η δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν βρίσκει πολιτική ανταπόκριση.

  Σε επιμέρους ζητήματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους Έλληνες αλλά και γενικότερα τους Ευρωπαίους πολίτες αναφέρθηκε η Αντωνία Ζέρβα, από το προσωρινό συντονιστικό της Νέας Αριστεράς Ιωαννίνων.

  Τέλος, ο Χρήστος Μαντάς με αφορμή την πρόταση του Αλ. Χαρίτση προς τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου να συνυπογράψουν για τη διεξαγωγή προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, αλλά και για τη σύγκληση του πολιτικού συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, στάθηκε στην απόλυτη αναγκαιότητα της άσκησης πίεσης προς την κυβέρνηση για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

  «Δεν μιλάμε πλέον για κίνδυνο αλλά για μία πραγματικότητα με τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και καλούμε τα πολιτικά κόμματα να απαντήσουν θετικά στην πρόταση αντί να πετούν την μπάλα στην εξέδρα», ανέφερε ο κ. Μαντάς.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ