Τετάρτη 29.05.2024
More

  Πελώνη: Δεν υφίσταται κανένα θέμα ανασχηματισμού

  Τι είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος

  «Δεν υφίσταται κανένα θέμα ανασχηματισμού», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών.

  Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κ. Πελώνη έκανε λόγο για βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, σημειώνοντας -ωστόσο- ότι χρειάζεται προσοχή γιατί παραμένει ευμετάβλητη.

  Η κ. Πελώνη ανέφερε πως το επιδημιολογικό φορτίο παρουσιάζει συνεχή, αλλά αργή αποκλιμάκωση και σε ορισμένες περιπτώσεις τοπικές εξάρσεις, ενώ οι εισαγωγές στα νοσοκομεία μειώνονται.

  Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση για τους πολίτες να εμβολιαστούν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως έχουμε «έχουμε ευθύνη να εμβολιαστούμε», ενώ πρόσθεσε ότι είναι ο μόνος δρόμος για την «ελευθερία».

  Όπως είπε, οι νοσηλευόμενοι στη μεγάλη πλειονότητά τους είναι ανεμβολίαστοι, ενώ τόνισε πως ήδη έχουν γίνει περισσότεροι από 6.000.000 εμβολιασμοί.

  Αναφερόμενη στον τουρισμό, η κυβερνητική εκπρόσωπος επεσήμανε ότι κοινός στόχος είναι να διασφαλίσουμε πιο ασφαλές καλοκαίρι και να έχουμε καλύτερη τουριστική σεζόν σε σχέσι με πέρσι.

  Ερωτηθείσα για την άρση περαιτέρω περιορισμών για τον κορωνοϊό, η κ. Πελώνη ανέφερε πως «όλα αυτά θα τεθούν στην ατζέντα της επιτροπής που θα συνεδριάσει αυτή την εβδομάδα».

  Αναφορικά με πιθανό ανασχηματισμό, η κ. Πελώνη επεσήμανε πως «ο τελευταίος έγινε πριν έξι μήνες, ο πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών οπότε δεν υφίσταται τέτοιο θέμα».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ