Δευτέρα 25.10.2021
More

  Σ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ

  Στο Παγκόσμιο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ (Global Parliamentary Forum) 2020, που συνδιοργανώνεται από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) από 12- 15 Οκτωβρίου, θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω Covid- 19, ο Σταύρος Καλογιάννης.

  Στο πλαίσιο του Φόρουμ περιλαμβάνονται τέσσερις θεματικές ενότητες που αφορούν θέματα όπως η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας μετά τον κορωναϊό, και οι πολιτικές μεταρρύθμισης για προώθηση των επενδύσεων προς μία πράσινη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. David Malpass, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας και η κα Kristalina Georgieva, Γενική Δ/ντρια του ΔΝΤ.

  Παράλληλα, την προσεχή Δευτέρα (12/10), ο Σταύρος Καλογιάννης ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, θα λάβει μέρος στην τηλεδιάσκεψη για την Οικονομική Διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία οργανώνεται από το Γερμανικό Κοινοβούλιο. Ειδικότερα, η ομιλία του Σταύρου Καλογιάννη εντάσσεται στη θεματική ενότητα που αφορά το Ταμείο Ανάκαμψης, με βασικούς εισηγητές τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Dombrovskis και τον Υπουργό Οικονομικών και Ενέργειας της Γερμανίας κ. Altmaier.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ