Κυριακή 03.07.2022
More

  ΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ -Συνάντηση με αντιπροσωπεία Βαυαρών Βουλευτών

  Με 15μελή αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης Βαυαρίας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Alexander Koenig, συναντήθηκε στη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης

  Με 15μελή αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης Βαυαρίας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Alexander Koenig, συναντήθηκε στη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

  Αντικείμενο συζήτησης απετέλεσαν οι διμερείς σχέσεις στους τομείς της οικονομίας και της ενέργειας, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας (2022-2025), οι χρηματοδοτήσεις έργων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα, όπως η απρόκλητη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της.

  Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη προώθησης της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης, μέσω της εξέτασης του ενδεχομένου να δοθεί ένα περιθώριο δημοσιονομικής ευελιξίας στα κράτη-μέλη, προκειμένου να υλοποιηθούν επενδύσεις, που υποστηρίζουν την κλιματική ουδετερότητα και την ψηφιοποίηση.

  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν και Βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, η Αικ. Παπανάτσιου (ΣΥΡΙΖΑ), ο  Χρ. Γκόκας (ΚΙΝΑΛ), ο Β. Βιλιάρδος (Ελλ. Λύση) και ο Γ. Λογιάδης (ΜΕΡΑ25).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ