Παρασκευή 14.06.2024
More

  Στα Γιάννενα ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

  Τα Ιωάννινα επισκέφθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου, ο τομεάρχης Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της θεματικής υγείας της Ν.Ε. Ιωαννίνων, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο Π.Γ.Ν.Ι. οι οποίοι επισήμαναν την ανάγκη προσλήψεων και μόνιμων θέσεων εργασίας, την παραμονή στην εργασία τους των 140 εργαζομένων στη σίτιση, στη φύλαξη και την καθαριότητα, ενώ στο τμήμα αιμοδοσίας εκφράστηκε η αγωνία για το σχεδιασμό λειτουργίας ιδιωτικών κέντρων συλλογής πλάσματος αίματος με αποζημίωση των αιμοδοτών, τους κινδύνους που συνοδεύουν τέτοιες ενέργειες, καθώς και την πορεία των δημόσιων κέντρων αιμοδοσίας. Ακολούθησε ολιγόλεπτη συνάντηση με το διοικητή του Π.Γ.Ν.Ι.

  Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την 3η και 4η ΤΟΜΥ στην Ανατολή, στις οποίες εκφράστηκε από το προσωπικό η ανάγκη υποστήριξης των δομών κυρίως σε ό,τι αφορά στην άσκηση του έργου των δομών στην κοινότητα.

  Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε το απόγευμα με συνάντηση και συζήτηση του κ. Παναγιωτόπουλου στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ιωαννίνων με μέλη της ΝΕ και της θεματικής υγείας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ