Παρασκευή 17.09.2021
More

  Στην Κέρκυρα η Κ. Σακελλαροπούλου για την επέτειο ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

  Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την 157η επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα

  Την Κέρκυρα επισκέπτεται, σήμερα και αύριο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 157η επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα.

  Το πρόγραμμα

  Ειδικότερα, στις 18:15 σήμερα, θα έχει συνάντηση με τις πρυτανικές Αρχές του Ιόνιου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια, στις 19:00, θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Πλατυτέρας και θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Ιωάννη Καποδίστρια.

  Στις 19:20 θα παραστεί στην εκδήλωση της Περιφέρειας για την ενσωμάτωση των Ιονίων Νήσων, ενώ στις 20:30 θα παρακαθίσει σε δείπνο που παρατίθεται από την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

  Αύριο, Παρασκευή 21η Μαΐου, στις 11:30 θα παραστεί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ένωσης της Επτανήσου.

  Ακολούθως, στις 13:00, θα μεταβεί στο Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, όπου θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμη Δημότη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, και στις 14:30 θα παρακαθίσει σε γεύμα που παρατίθεται από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ