Πέμπτη 13.06.2024
More

  Συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή

  Στο επίκεντρο της συζήτησης το θέμα των υποκλοπών

  Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

  Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη ξεκίνησε στις 4:00 μ.μ., ενώ η πρώτη κοινή πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται θα αφορά στις υποκλοπές και την ΑΔΑΕ.

  Η συνάντηση ξεκίνησε με ένα διάλογο μπροστά στις κάμερες, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι είναι καλό να συζητάμε για τα θέματα που αφορούν τον κόσμο, όπως την ακρίβεια, τα εθνικά ζητήματα, τις κρίσιμες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

  «Πρέπει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, χρειάζονται προοδευτικές λύσεις», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

  Μεγάλο μέρος του διάλογου που είχαν μπροστά στις κάμερες, ήταν για το θέμα των υποκλοπών με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη να τονίζουν ότι θα πρέπει να υπάρξει αποκάλυψη της υπόθεσης και να ληφθούν πρωτοβουλίες για να αλλάξει η διαδικασία.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, νωρίτερα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο. Η συνάντηση διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε φεύγοντας «Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

  Ακολούθησε και συνάντηση με το πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ