Σάββατο 25.06.2022
More

  ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Η 15η Μαΐου καταγράφεται ως μια μεγάλη ημέρα δημοκρατίας

  Δήλωση του συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων, Σάββα Δημητριάδη, σχετικά με τις εκλογές της 15ης Μαΐου

  Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων, Σάββας Δημητριάδης, με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής.

  Όπως ανέφερε:

  «Υπήρξε μια πρωτοφανής συμμετοχή των μελών μας, νέων και παλιών, πλέον των 150 χιλιάδων πολιτών προσήλθαν στις κάλπες για να στείλουν πίσω τον λογαριασμό.

  Πανελλαδικά υπάρχει ένταξη πάνω από 110.000 νέων μέλη στις γραμμές μας.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι πια ένα άλλο κόμμα, με 172.000 συνολικά εγγεγραμμένα μέλη στις οργανώσεις του κόμματος και της νεολαίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  Είμαστε πλέον ένα από τα ποιο μαζικά αριστερά κόμματα στην Ευρώπη.
  Ένα κόμμα πιο μαζικό, ένα κόμμα λαϊκό, ένα κόμμα νεανικό, ένα κόμμα σύγχρονο και ριζοσπαστικό που θα επιδιώξουμε να έχει μια τέτοια οργανωτική δομή και πλαίσιο λειτουργίας ώστε να μπορέσει να εντάξει τα μέλη του σε μια διαδικασία ενεργούς παρέμβασης και συμμετοχής σε κρίσιμες αποφάσεις του κόμματος αλλά και στις δράσεις μας.

  Στο Νομό Ιωαννίνων ψήφισαν για την κάλπη του προέδρου πάνω από 2100 μέλη μας. Έχουμε πάνω από 1300 νέες εγγραφές και κατά συνέπεια τα μέλη μας υπερδιπλασιάστηκαν με μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων.

  Επιπλέον ολοκληρώθηκε η ψήφιση του νέου καταστατικού και η εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής.

  Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους, όσοι συμμετείχαμε σ’ αυτή τη διαδικασία και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές και εθελόντριες μέλη μας στις εφορευτικές επιτροπές που εργάστηκαν όλες αυτές τις ημέρες και κράτησαν αψεγάδιαστη τη διαδικασία.

  Και πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπατριώτες μας πολίτες, παλιά και νέα μέλη μας, που προσήλθαν στις κάλπες και έστειλαν ηχηρό πολιτικής αλλαγής από τα Γιάννενα.

  Αυτά τα αποτελέσματα ήταν ο προσωρινός λογαριασμός. Ο εκκαθαριστικός θα σταλεί με τις εκλογές.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ