Τετάρτη 29.05.2024
More

  Σύσκεψη αύριο υπό τον Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά της ακρίβειας

  Στις 12.00 οι ανακοινώσεις από Σκρέκα

  Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβερνητική σύσκεψη για την μέτρα κατά της ακρίβειας, στο Μέγαρο Μαξίμου και δύο ώρες αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις κυβερνητικές αποφάσεις.

  Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση θα αφορούν προϊόντα για τα οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει διαπιστώσει υπερβάλλοντα κέρδη. Για παράδειγμα, βρεφικά γάλατα, πάνες, σαμπουάν, οδοντόπαστες, καθαριστικά και απορρυπαντικά.

  Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε την λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

  Ο πρωθυπουργός αφού καλοσώρισε τους υπουργούς – παλαιούς και νέους – στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο για το 2024, τόνισε ότι «οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι για τη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα».

  Όπως ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό Γραφείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ