Κυριακή 29.05.2022
More

  Θ. Παφίλης: «Οι ασφαλισμένοι πλέον δεν θα είναι ασφαλισμένοι, αλλά επενδυτές»

  Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Ελεούσα

  Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και στην πολιτική που ακολουθεί σε όλους τους τομείς, με την οποία αντιτίθεται το ΚΚΕ, άσκησε από την Ελεούσα και την πλατεία στο δημαρχείο του δήμου Ζίτσας, ο Θαν. Παφίλης.

  Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Παφίλης πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική ομιλία στην Ελεούσα, σε μία από τις αποκεντρωμένες εκδηλώσεις του ΚΚΕ ενόψει μάλιστα της διοργάνωσης του φεστιβάλ της ΚΝΕ το προσεχές σαββατοκύριακο.

  Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της ΔΕΘ και τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, ο κ. Παφίλης σχολίασε και την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της πανδημίας, αλλά παράλληλα και σε άλλα πεδία, όπως σε αυτό της Παιδείας, με αφορμή και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όπως και με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.  «Η εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα ΑΕΙ άφησε εκτός της ανώτατης εκπαίδευσης 40.000 παιδιά. Μία απαράδεκτη καρμανιόλα που θα οδηγήσει σε έτοιμη πελατεία για τα ιδιωτικά κολλέγια», ανέφερε ο κ. Παφίλης.

  Στο επίπεδο της οικονομίας, ο κ. Παφίλης στάθηκε κυρίως στο νέο ασφαλιστικό και στο νέο επικουρικό ταμείο για τους νέους εργαζόμενους. «Κατάφεραν να εντάξουν το τζόγο στο ασφαλιστικό και στο επικουρικό. Οι ασφαλισμένοι πλέον δε θα είναι ασφαλισμένοι, αλλά επενδυτές. Ξέρουν μόνο πόσα θα δίνουν, αλλά δε θα ξέρουν εάν και πόσα θα πάρουν», σημείωσε.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ