Σάββατο 23.01.2021
More

  Τηλεδιάσκεψη με θέμα την Υγεία στην Πρέβεζα

  Τηλεδιάσκεψη με θέμα την Υγεία θα έχει ο Κώστας Μπάρκας με φορείς του τομέα στο Νομό Πρέβεζας.

  Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών τους με φορείς, που δραστηριοποιούνται στον Νομό Πρέβεζας κι έχοντας ήδη αξιολογηθεί θετικά η σχετική πρωτοβουλία από τους συμμετέχοντες σε προηγούμενους κύκλους επαφών, που έχουν πραγματοποιηθεί για τον Τουρισμό, την Τοπική Οικονομία, την Εκπαίδευση και τη Δικαιοσύνη, πρόκειται να έχει τηλεδιάσκεψη με θέμα την Υγεία, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 19:00.

  Ειδικότερα, ο κ. Μπάρκας έχει απευθύνει πρόσκληση στους εκπροσώπους φορέων του ιατρικού και υγειονομικού κλάδου, σε σωματεία εργαζόμενων, καθώς και στους αιρετούς εκπροσώπους του Νομού. Σκοπός της εν λόγω συζήτησης είναι, αφενός να αναδειχθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις, που αντιμετώπισε ο χώρος της Υγείας στην Ελλάδα, με βάση και τα πρώτα πορίσματα από την πανδημική κρίση.

  Αφετέρου, η διατύπωση προτάσεων, ώστε το σύστημα υγείας να μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα αξιοπρεπές επίπεδο παροχής υπηρεσιών για τους πολίτες, στηριζόμενο στη διαφύλαξη και αναβάθμιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Υγείας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ