Παρασκευή 07.08.2020
More

  Τηλεδιάσκεψη με θέμα την Υγεία στην Πρέβεζα

  Τηλεδιάσκεψη με θέμα την Υγεία θα έχει ο Κώστας Μπάρκας με φορείς του τομέα στο Νομό Πρέβεζας.

  Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών τους με φορείς, που δραστηριοποιούνται στον Νομό Πρέβεζας κι έχοντας ήδη αξιολογηθεί θετικά η σχετική πρωτοβουλία από τους συμμετέχοντες σε προηγούμενους κύκλους επαφών, που έχουν πραγματοποιηθεί για τον Τουρισμό, την Τοπική Οικονομία, την Εκπαίδευση και τη Δικαιοσύνη, πρόκειται να έχει τηλεδιάσκεψη με θέμα την Υγεία, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 19:00.

  Ειδικότερα, ο κ. Μπάρκας έχει απευθύνει πρόσκληση στους εκπροσώπους φορέων του ιατρικού και υγειονομικού κλάδου, σε σωματεία εργαζόμενων, καθώς και στους αιρετούς εκπροσώπους του Νομού. Σκοπός της εν λόγω συζήτησης είναι, αφενός να αναδειχθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις, που αντιμετώπισε ο χώρος της Υγείας στην Ελλάδα, με βάση και τα πρώτα πορίσματα από την πανδημική κρίση.

  Αφετέρου, η διατύπωση προτάσεων, ώστε το σύστημα υγείας να μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα αξιοπρεπές επίπεδο παροχής υπηρεσιών για τους πολίτες, στηριζόμενο στη διαφύλαξη και αναβάθμιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Υγείας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Αλ. Καχριμάνης: Να αρχίσει ξανά η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία για τα τοπικά κρούσματα

  «Ως Περιφέρεια Ηπείρου και ως Πολιτική Προστασία δεν έχουμε την ενημέρωση που θα έπρεπε για τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίζονται», ανέφερε σε σημερινές δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή τα τρία τελευταία που ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα από τον Ε.Ο.Δ.Υ..

  Ταυτοποίηθηκαν τα άγνωστα κρούσματα των Ιωαννίνων

  Σε άτομα νεαρής ηλικίας ανήκουν τα δύο θετικά κρούσματα που ανακοινώθηκαν στα Γιάννενα από τον ΕΟΔΥ. 

  Αύξηση της ανακύκλωσης, ελάχιστη ταφή απορριμμάτων

  Το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων για τη δεκαετία 2020-2030, που φιλοδοξεί να επιτύχει την προσέγγιση της Ελλάδας με την Ευρώπη τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση έως τις 21 Αυγούστου.

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων του σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου

  Τριετής φυλάκιση σε 53χρονο που προσέβαλε ανήλικες αθλήτριες από τα Γιάννενα

  Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλλε στον άνδρα την ποινή της τριετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.