Τετάρτη 29.05.2024
More

  Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε από την κοινοβουλευτική του ομάδα τον Μπουρχάν Μπαράν

  Με απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη

  Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής τίθεται ο βουλευτής Μπουρχάν Μπαράν με απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

  Ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.

  Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: «Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

  Στη Βουλή έχει φτάσει μία δικογραφία μετά από εισαγγελικό αίτημα για άρση ασυλίας του για παράνομη συνταγογράφηση για την περίοδο που ασκούσε το επάγγελμα του. Αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου η υπόθεσή του περνάει από την επιτροπή η άρση ασυλίας του. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα ψηφίσει υπέρ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ