Δευτέρα 03.10.2022
More

  Το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων για την προσπάθεια παγίδευσης του τηλεφώνου του Ν. Ανδρουλάκη

  Αποκάλυψη προσπάθειας παγίδευσης κινητού τηλεφώνου Προέδρου ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής

  Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε, νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η καταγγελία αφορά απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου, η οποία συνδέεται με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.

  Με αφορμή το περιστατικό, το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

  «Η αποκάλυψη της προσπάθειας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ν. Ανδρουλάκη, δυστυχώς μια ημέρα μετά την γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι, για τη διατήρηση και τον μη εκφυλισμό της Δημοκρατίας μας θα πρέπει να εργαζόμαστε καθημερινά και άοκνα.

  Η Κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να προστατεύσει την αυτονομία της πολιτικής ζωής και η δικαιοσύνη να εργαστεί μέχρι τέλους για την αποκάλυψη όλων όσων κρύβονται πίσω από αυτή την σκοτεινή ενέργεια.

  Δεν μπορούμε μπροστά στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης να μη διαθέτουμε εκείνους τους ασφαλείς τρόπους για να αποτρέψουμε τις προσπάθειες, που σκοτεινά κέντρα εξουσίας προσπαθούν να υπονομεύσουν, να εκβιάσουν ακόμη και να υποβαθμίσουν την πολιτική ζωή.

  Όσο και αν κάποιοι «πιέζονται», το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής θα εργάζεται για την επιστροφή της αξιοπρέπειας του λαού, των δημοκρατικών διαδικασιών και της διαφάνειας σε κάθε πτυχή της κοινωνίας.

  Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε οι πολίτες, να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς και η δημοκρατίας μας να μη μετατραπεί σε Δημοκρατία της ανασφάλειας.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ