Κυριακή 25.09.2022
More

  Υφ. Ναυτιλίας: Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας

  Τι δήλωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος

  Ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος, δήλωσε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας.

  Ο κ. Κατσαφάδος, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι σε ό,τι αφορά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, το 70% είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

  Στη συνέχεια, τόνισε ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα και στα Σώματα Ασφαλείας.

  «Όλοι θα πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις και να κατανοήσουμε ότι κρίνεται η ζωή όχι μόνο η δικιά μας αλλά και των συμπολιτών μας», δήλωσε αρχικά.

  «Μετά από μία τεράστια περίοδο που προσπαθήσαμε να πείσουμε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- που κάνουν εξαιρετική δουλειά όχι μόνο στο μεταναστευτικό, τους ελέγχους για τον κορωνοϊό αλλά και πολύπλευρο κοινωνικό έργο- νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουμε και για την υποχρεωτικότητα στα Σώματα Ασφαλείας», συνέχισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας.

  Ερωτηθείς αν ουσιαστικά λέει «ναι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα Σώματα Ασφαλείας, ο κ. Κατσαφάδος απάντησε: «Επειδή ο κορωνοϊός είναι ένα δυναμικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς μας κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, θεωρώ ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ