Σάββατο 18.09.2021
More

  Υπ. Ναυτιλίας: Στο Λιμενικό ο έλεγχος της επιβίβασης στα πλοία

  Να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου κάλεσε τους ταξιδιώτες ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης

  Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αναλαμβάνουν από αύριο, Πέμπτη, τους ελέγχους για την επιβίβαση στα πλοία, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη με την ηγεσία του Λιμενικού.

  Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας, η απόφασή αυτή διασφαλίζει την πληρότητα στους ελέγχους και κατά συνέπεια τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των επιβατών.

  «Οι επιβάτες στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την αναχώρηση»
  Ο κ. Πλακιωτάκης, σε δήλωσή του μετά το πέρας της σύσκεψης, ζήτησε τη συνεργασία όλων όσων πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοία.

  «Παρακαλώ να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, για την διευκόλυνσή τους, να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου», πρόσθεσε.

  «Με εμβολιασμό, τήρηση των μέτρων και υπευθυνότητα, μπορούμε να χαρούμε υγιείς το φετινό καλοκαίρι» κατέληξε ο υπουργός.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ