Τετάρτη 29.05.2024
More

  Απειλούσε με ψαλίδι εργαζόμενους στο νοσοκομείο Άρτας

  Με το μικρότερο δυνατό κακό, ολοκληρώθηκε μετά τη μια τα μεσάνυχτα μία αστυνομική επιχείρηση στο νοσοκομείο της Άρτας, με τη σύλληψη ενός 45χρονου ημεδαπού που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε εργαζόμενους του νοσοκομείου κρατώντας ένα ψαλίδι στα χέρια του.

  Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 45χρονος που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική ενημερώθηκε, ότι θα μεταφερθεί στην Πνευμονολογική Κλινική και εκεί αντέδρασε έντονα. Αφού βρήκε ένα ψαλίδι απειλούσε με αυτό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ να σπεύσει για βοήθεια.

  Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν και αυτοί να ηρεμήσουν τον 45χρονο που συνέχιζε τις απειλές. Ένας αστυνομικός έριξε με το υπηρεσιακό του περίστροφο μία προειδοποιητική βολή προς ασφαλές σημείο, ο 45χρονος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε και τότε οι άλλοι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

  Ο 45χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Άρτας, ενώ σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, για άσκηση βίας κατά υπαλλήλων, για απειλή άσκησης βίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ