Τετάρτη 16.06.2021
More

  Νέο… τηλεγράφημα

  Γράφει ο Γιώργος Μακρίδης

  Η διαταγή του είναι: Δεν φωτογραφίζουμε, δεν βιντεοσκοπούμε αστυνομικούς!

  Για τους παραβάτες …

  Όσοι τον αμφισβητούν είναι εχθροί της πατρίδας, κι ας τρέχει με γοργούς ρυθμούς η ακρίβεια στα είδη διατροφής, κι ας υπάρχει ανεργία, κι ας πεινάει κόσμος!  Το κυνηγητό του “εσωτερικού εχθρού”, είναι ανελέητο! Του αρκούν οι διθυραμβικοί πανηγυρισμοί των καλοπληρωμένων ΜΜΕ!

  Κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία!

  Πάγια τακτική του, να εξαπατά τον κόσμο επικαλούμενος ηθικά κίνητρα, βαφτίζοντας συλλήβδην τους αντιπάλους του τρομοκράτες!  Παρών στα ισχυρά ιδιωτικά συμφέροντα με τα οποία διαπλέκεται αυτός, η παρέα του και από τα οποία σιτίζονται! Μας έπηξαν στη δημιουργική ασάφεια, με φοροαπαλλαγές στους δικούς τους, και με ισοπέδωση του κόστους εργασίας!

  Καταλογίζει στους πολιτικούς του αντιπάλους, παραβάσεις νόμων και αυτός και η παρέα του, τους παραβαίνει, και όλοι τους, κρύβονται, χαρίζοντας εκατομμύρια, με όσους έχουν υπογράψει γραμμάτια και στους εαυτούς τους!

  Χαρακτηριστικό της περιορισμένης αλαζονείας, είναι ότι δρα και συμπεριφέρεται, όπως και κάθε σύστημα νοσηρής σκέψης εξουσίας! Ένα σύστημα για το οποίο τα “ιδιωτικά βίτσια” γίνονται “δημόσιες αρετές” και ο δημόσιος χώρος το σαλονάκι του σπιτιού! Μια ακραία μορφή κλοπής, η οποία κάνει ακόμη αγριότερη την κλοπή της ζωής των ανθρώπων!

  Εξαφάνισε εκατόν είκοσι οκτώ δισ. δολάρια και για να ξεγελάσει τους κατοίκους της χώρας του, κάνει την Αγία-Σοφιά τζαμί!

  Ο θάνατος δεν θα γίνει συνήθεια.

  Αναλγησία, ανομία και αυταρχισμός, ως πότε;

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ