Τρίτη 16.04.2024
More

  Πρόταση προς την τοπική Αστυνομία

  Δυστυχώς αναγκαζόμαστε με αυτά που βλέπουμε καθημερινά, να επανέλθουμε στο θέμα της κίνησης των οχημάτων στους κυκλικούς κόμβους της πόλης μας.

  Και λέμε, δυστυχώς, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει εισακουστεί η πρόταση, ή μάλλον καλύτερα η παράκληση αρκετών οδηγών και προσωπικά δική μας, για να γίνει μια συνέντευξη, κάτι σαν ένα βίντεο με τη συμμετοχή όλων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, το οποίο να δείχνει έμπειρους τροχονόμους ή ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ., να δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες για το πώς πρέπει να κινούνται τα οχήματα εντός των κυκλικών κόμβων.

  Ένα τέτοιο ρεπορτάζ, με τη συμβολή των ειδικών, και με τις κατάλληλες ερωτήσεις – διευκρινίσεις από δημοσιογράφους πιο εξειδικευμένους σε θέματα κυκλοφορίας, θα μπορούσε να «παίζει» για δυο – τρεις μέρες στα τοπικά μέσα και site, και να δείχνει αναλυτικά και συγκεκριμένα στους οδηγούς πως οφείλουν να κινούνται στον κυκλικό κόμβο!

  Ελπίζουμε ανώτερα στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να κατανοήσουν την αναγκαιότητα του θέματος και να καλέσουν όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε ένα τέτοιο ρεπορτάζ, όπου επαναλαμβάνουμε τις απαντήσεις θα τις δώσουν στελέχη της Αστυνομίας που θα γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια. Τουλάχιστον για να αποφύγουμε πιθανές αρνητικές εξελίξεις…

   

   

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ