Δευτέρα 12.04.2021
More

  Ο Γιαννιώτης Δημήτρης Κίτσος στο ρόλο του Δημητράκη στις «Άγριες Μέλισσες»

  Νέα είσοδος αυτή την εβδομάδα στην σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Καθώς προχωρούν οι εξελίξεις στο Διαφάνι, τόσο με το μωρό της Δρόσως και του Νικηφόρου, όσο όμως και με τον συνεταιρισμό, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» από το επεισόδιο της Τετάρτης.

  Ο Δημήτρης Κίτσος, στον ρόλο του Δημητράκη στις «Άγριες Μέλισσες»

  Ο Δημητράκης, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Δημήτρης Κίτσος, είναι ένας νεαρός Διαφανιώτης, παλιός συμμαθητής του Κωνσταντή. Έφυγε νωρίς από το χωριό του και πήγε στη Λάρισα, όπου προσπαθεί να εργαστεί ως ζωγράφος.

  Το νέο πρόσωπο στις «Άγριες Μέλισσες», είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, που είχε μια πολύ δύσκολη παιδική εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη, τον Σέργιο και από άλλα αγόρια που τον περιέπαιζαν και τον βασάνιζαν, σε κάθε ευκαιρία.

  Ο Δημητράκης δόλωμα του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες»

  Καλλιτεχνική φύση, ο Δημητράκης προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, να μη δίνει δικαιώματα και να μένει μακριά από μπελάδες, μόνο που οι μπελάδες θα του χτυπήσουν την πόρτα.

  Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής προσεγγίζουν τον Δημητράκη για να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μόνο που εκείνος θυμάται καλά πόσο έχει υποφέρει στα χέρια τους. Θα τον πείσουν να γίνει το δόλωμα;

  Ποιος είναι ο Δημήτρης Κίτσος

  Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ο Δημήτρης Κίτσος, που κατάγεται από τα Ιωάννινα έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές σε μια σειρά από ταινίες στον κινηματογράφο και το θέατρο.

  Ο Δημήτρης Κίτσος που μπαίνει την Τετάρτη στις «Άγριες Μέλισσες», συμμετείχε στην ταινίας Park το 2016, της Σοφίας Εξάρχου, που του έδωσε το «εισιτήριο» για την ξενόγλωσση ταινία Octavio is Dead, δυο χρόνια αργότερα.

  Πριν 21 χρόνια, ο ηθοποιός συμμετείχε και στο φιλμ, «Η Διακριτική Γοητεία των Αρσενικών» (1999). Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για το Α’ Ανδρικό Ρόλο στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

  Στο θέατρο ο Δημήτρης Κίτσος έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στις παραστάσεις «Καλλιγούλας», «Ο θάνατος του εμποράκου» και «Μεταμορφώσεις». Κι αν το επίθετό του σας δημιουργεί συνειρμούς, για την συγγένεια που ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαρία Κίτσου, στις «Άγριες Μέλισσες», όπως μάθαμε πρόκειται για απλή συνωνυμία.

  Πηγή: iefimerida.gr

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ