Δευτέρα 27.06.2022
More

  Ανοδικά κινείται η αγορά νέου αυτοκινήτου

  Σύμφωνα με τον Σταύρο Γκαρτζονίκα, ιδιοκτήτη αντιπροσωπιεών αυτοκινήτων

  Δεν μπορεί να συγκριθεί το συναίσθημα από την οδήγηση ενός καινούριου και σύγχρονου αυτοκινήτου.

  Αυτό το συμπέρασμα, φαίνεται να συμμερίζονται εκατοντάδες οδηγοί που προσέρχονται στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων προκειμένου να δουν και να καταλήξουν στην παραγγελία και απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου.

  Το αυτοκίνητο έχει δείξει από τις πρώτες μέρες του 2021 ότι αντιστέκεται στην απαισιοδοξία και με τις επιδόσεις των πωλήσεων των νέων αυτοκινήτων, ειδικά δε αυτών των ιδιωτών αγοραστών.

  Την ίδια στιγμή, οι εταιρείες, έχοντας δει αυτή την αυξημένη ζήτηση στην αγορά και μέσα πάντα στα δεδομένα της εποχής, έχουν φροντίσει ώστε να προσφέρουν προτάσεις που αποφέρουν μεγάλο όφελος.

  Οι άνθρωποι της αγοράς αυτοκινήτου όπως ο κ. Σταύρος Γκαρτζονίκας που μετρά πολλά χρόνια στις αντιπροσωπείες, θέλοντας να ανταποκριθούν στην ανάγκη του κοινού για την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου και στην προσπάθειά τους να τη διευκολύνουν, έχουν δημιουργήσει μια σειρά από προσφορές και χρηματοδοτικά προγράμματα.

  Τι αγοράζει ο κόσμος;

  Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα τελευταία χρόνια, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν προβεί σε μια πλήρη τεχνολογική εξέλιξη των κινητήριων συνόλων των μοντέλων τους. Ο αγοραστής μπορεί λοιπόν να βρει προτάσεις βενζίνης και diesel που μπορούν να συνδυάζονται και με ένα «ήπια» υβριδικό σύστημα κίνησης, καθώς επίσης και αμιγώς υβριδικές εκδόσεις που προσφέρουν υψηλότερη αυτονομία και οικονομία κίνησης.

  Μοναδικό πρόβλημα οι παραδόσεις

  Το μοναδικό πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει στην αγορά καινούριων αυτοκινήτων σχετίζεται με τις παραδόσεις καθώς εξαιτίας της πανδημίας υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις. Ωστόσο, ακόμη και έτσι, οι πελάτες δεν πτοούνται και δείχνουν αποφασισμένοι να αγοράσουν και να έχουν ένα καινούριο ασφαλές αυτοκίνητο κερδίζοντας σε βάθος χρόνου πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και φυσικά χρήματα.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ