Πέμπτη 01.12.2022
More

  Ford Mustang Mach-E: Το ηλεκτρικό SUV του μέλλοντος

  Η οικογένεια Mustang αποκτά ένα νέο και πλήρως ηλεκτρικό μέλος, με εκπληκτικές επιδόσεις και δυναμικό χαρακτήρα.

  Το διαχρονικό μοντέλο της Ford εισέρχεται στην ηλεκτρική εποχή και μάλιστα ως SUV. Ο λόγος για την Mustang Mach-E, ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το οποίο όμως διέπεται από τις ίδιες αρχές με το δημοφιλές σπορ κουπέ μοντέλο της Ford.

  Από το 1964, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, η Mustang ενσαρκώνει την πλήρη ελευθερία και τις καταιγιστικές επιδόσεις, αποτελώντας συγχρόνως ένα σύμβολο επανάστασης, ενώ πλέον είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει τις παραπάνω αρετές στα πλαίσια της νέας, ηλεκτρικής εποχής της αυτοκίνησης.

  Η νέα Ford Mustang Mach-E «καίει καρδιές» καθώς πρόκειται για ένα κομψό SUV, το οποίο προσφέρει εμπνευσμένη οδική συμπεριφορά και προηγμένη τεχνολογία διασύνδεσης, χάρη στο νέο υπερσύγχρονο σύστημα infotainment που διαθέτει.

  Παράλληλα, πρόκειται για ένα μοντέλο με αναλογίες που παραπέμπουν σε οχήματα της SUV κατηγορίας, με αποτέλεσμα να μπορεί να μεταφέρει με άνεση πέντε ενήλικες, προσφέροντας άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.

  Εκτός από τον εμπρός αποθηκευτικό χώρο, ο πίσω προσφέρει χωρητικότητα που φτάνει τα 402 λίτρα. Με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, η Mustang Mach-E παρέχει 1.420 λίτρα, τιμή παραπάνω από επαρκής για αποσκευές κάθε είδους.

  Με την έναρξη της εμπορικής της πορείας να τοποθετείται χρονικά προς τα τέλη του 2020, η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range), είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς, είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη.

  Στην έκδοση extended range με κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach-E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο WLTP, ενώ το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων (248 kW) και 565 Nm ροπής.

  Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων, την Mustang Mach-E GT, η οποία προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δευτερολέπτων, αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων (342 kW) και 830 Nm ροπής.

   

  Sourcelifo.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ