Πέμπτη 30.03.2023
More

  Πέντε εναλλακτικές δραστηριότητες για τις μέρες που δεν προλαβαίνετε γυμναστική (βίντεο)

  Πολύ πιο απολαυστικές από την ίδια την γυμναστική…

  Ποιος κάνει επιμελώς την γυμναστική του τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο; Ελάχιστες και ελάχιστοι, κακά τα ψέματα. Άλλωστε, σπάνια παίρνουμε βάρος ή αισθανόμαστε πλαδαροί την καλοκαιρινή περίοδο: κολυμπάμε, χορεύουμε, τρώμε πιο ελαφρά, κάνουμε περισσότερο σεξ.

  Για εσάς, όμως, που θέλετε να παραμείνετε σε ένα σχετικό πρόγραμμα, υπάρχουν εκείνες οι μέρες που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν πέσετε και λίγο έξω. Πάρτε ιδέες:

  1.Κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας ή έστω ενός δωματίου επιμελώς
  Αρκετά καλή λύση για κάψιμο θερμίδων και διατήρηση των επιπέδων ενέργειάς σας

  2. Επιλέξτε απλώς την αγαπημένη σας άσκηση και αφοσιωθείτε σε αυτήν
  Αντί για 50 κοιλιακούς που κάνετε συνήθως πριν ξεκινήσετε το σετ σας, κάντε 150 με μικρές παύσεις. Κι αν δεν σας αρέσουν οι κοιλιακοί, μπορείτε να αφοσιωθείτε στα χέρια ή στους ραχιαίους.

  3. Παιχνίδι με τον σκύλο στο πάρκο (επιτέλους)
  Δεν μιλάμε για μια απλή βόλτα, αλλά για παιχνίδι στο πάρκο ή στο σημείο εκείνο που ξέρετε ότι σας παίρνει. Τρέξτε, πετάξτε την μπάλα, χοροπηδήστε!

  4.Κάντε διατάσεις
  Όχι, δεν ισοδυναμούν με γυμναστική. Αλλά για εκείνο το πρωινό που ξυπνήσατε με κεφάλι επηρεασμένο από χθεσινοβραδινές κραιπάλες, θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε και να μη νιώσετε τύψεις ότι χάσατε μια μέρα άσκησης.

  5. Κάντε μια μέρα αποτοξίνωσης και ασχοληθείτε με το δέρμα σας
  Δεν αντέχετε την ιδέα των push ups και των καθισμάτων μια μέρα; Αφιερώστε την στο να σας περιποιηθείτε. Φτιάξτε ή παραγγείλτε μια θρεπτική σαλάτα με ξηρούς καρπούς, πιείτε δυναμωτικά smoothies, κάντε απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα, κάποια μάσκα ομορφιάς, ενυδατωθείτε με body butters και με άφθονο νερό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ