Πέμπτη 19.09.2024
More

    Εξαιρετικά σημαντική η εκλογική διαδικασία

    Στην πόλη των Ιωαννίνων βρέθηκε την Παρασκευή ο Εμμανουήλ Φράγκος, νυν ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου.

    Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Φράγκος χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική την εκλογική διαδικασία και για την Ελλάδα αλλά και συνολικά για την Ευρώπη, σε μία χρονική συγκυρία που οι απειλές σε όλα τα επίπεδα από την εφαρμογή της σημερινής πολιτικής ορθώνονται για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

    «Εμείς είχαμε μία έδρα στην Ευρωβουλή αλλά εκτιμώ ότι κάναμε σπουδαία δουλειά τα τελευταία χρόνια. Τα ανοιχτά ζητήματα για την Ευρώπη είναι τεράστια, με τους δείκτες αυτάρκειας στα τρόφιμα να είναι χαμηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και με την Ε.Ε. να έχει θεσπίσει παράλογους κανόνες είτε για την προστασία του περιβάλλοντος είτε για την «πράσινη» μετάβαση. Όλα αυτά πλήττουν το εισόδημα των αγροτών σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα. Διαφωνούμε επίσης με την ολοκληρωτική εμπλοκή της Ε.Ε. στον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και με ζητήματα όπως η επικράτηση μίας διαφορετικής ατζέντας και κουλτούρας, μακριά από τις παραδόσεις της ελληνικής κοινωνίας, που επιδιώκουν τον κατακερματισμό της. Θέτουμε ακόμη το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης προτείνοντας και απελάσεις και σφράγισμα των συνόρων.Τέλος, έχουμε υποχρέωση να είμαστε προσεκτικοί ως χώρα και ως πολίτες στην προοπτική ένταξης στην Ευρώπη και των Σκοπίων αλλά και της Αλβανίας. Καλούμε τους πολίτες και να προσέλθουν στην κάλπη αλλά πριν προσέλθουν να ενημερωθούν για τις θέσεις των κομμάτων», σημείωσε ο κ. Φράγκος.

     

     

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ