Σάββατο 28.09.2024
More

    Παρελθόν ο Παντελάκης από τον ΠΑΣ

    Ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση Ροσέρο από τη Νεκάξα

    Ο Νώντας Παντελάκης, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας του ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του σε αυτήν. Ο Χανιώτης αμυντικός άφησε το στίγμα του στις τρεις πολύ καλές χρονιές δύο με τον Αργ. Γιαννίκη και μία με τον Ηρ. Μεταξά στη συνέχεια, όμως πέρυσι, αλλά κυρίως την τελευταία χρονιά βυθίστηκε και αυτός όπως και όλοι οι συμπαίκτες του στη μετριότητα, με πολύ κακές εμφανίσεις και χωρίς να βοηθήσει την ομάδα όσο όλοι περίμεναν.

    Το ενδεχόμενο να έμενε στην ομάδα ο Παντελάκης ήταν κάτι που αφενός δεν το ήθελε ο ίδιος και αφετέρου δε μπορούσε να «σηκώσει» το βάρος του συμβολαίου του η ΠΑΕ για τα δεδομένα της SL2. Έτσι, οι δύο πλευρές έφτασαν στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, με τον ΠΑΣ να έχει κέρδος τα χρήματα που θα του έδινε τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου, ενδεχομένως και κάποια οφειλόμενα χρήματα, αν και αυτό δεν είναι σαφές. Ο Παντελάκης στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΣ μέτρησε 133 συμμετοχές ενώ πέτυχε και οκτώ τέρματα.

    Παρουσιάστηκε ο Ροσέρο

    Ο Κέβιν Ροσέρο στο μεταξύ υπέγραψε το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Νεκάξα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας στο Μεξικό και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα από την νέα του ομάδα. Από τη μεταγραφή του Ροσέρο ο ΠΑΣ θα εισπράξει ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ στο οποίο θα πρέπει να προστεθούν και τα χρήματα που επρόκειτο να πάρει ο Κολομβιανός εάν έμενε και του χρόνου στην ομάδα. Προς το παρόν επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ΠΑΣ διατήρησε ποσοστό δικαιωμάτων σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη και αν ναι σε ποιο ύψος.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ