Πέμπτη 19.09.2024
More

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 18ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

    Το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 18ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων με τη συμμετοχή δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός από τον αγώνα του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. και τους αγώνες 10 χλμ. και 5 χλμ., στο πρόγραμμα υπάρχει και μια σειρά δωρεάν αγώνων, οι οποίοι εντάσσονται και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

    Για το λόγο αυτό θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

    1) Απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας στην οδό Διονυσίου Φιλοσόφου από τη συμβολή της με την Κ. Καραμανλή στο ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι τον χώρο στάθμευσης οχημάτων (πάρκινγκ) στη νοτιοανατολική πύλη του κάστρου (Μουσείο Αργυροτεχνίας) από τις 8 το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2024(Συνεπάγεται και αποκλεισμό της δεξιάς στροφής από οδό Ευαγγελίδη).

    2) Απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας στην παραλίμνια περιοχή του Μώλου (Λεωφόρος Καραμανλή, οδός Ευαγγελίδη, πλατεία Μαβίλη) από τις 3 το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2024 και από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2024.

    3) Απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας στην παραλίμνια περιοχή των Παλιών Σφαγείων – Du Lac (οδός Γαριβάλδη, Κάρολου Παπούλια) το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 5.30 έως τις 7.50 το απόγευμα.

    4) Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πλατεία Μαβίλη, οδούς Ευαγγελίδη, Καραμανλή, Κουντουριώτη, Λ. Παπανδρέου (ρεύμα εξόδου), 8ης Μεραρχίας, Κωνσταντινουπόλεως, παλαιά Ε.Ο. Ιωαννίνων Τρικάλων έως διασταύρωση Αμφιθέας, παραλίμνιο δρόμο στις περιοχές Αμφιθέας, Λογγάδων και Καστρίτσας, Ακτή Μιαούλη, Βογιάννου (από κυκλικό κόμβο στο μέσον της οδού έως Ακτή Μιαούλη), Γαριβάλδη, Διονυσίου Φιλοσόφου σταδιακά από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ