Κυριακή 22.09.2024
More

    Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ

    Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Superleague 2, καθώς επικράτησε στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 1-0.

    Τρίποντο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2. Oι Ηπειρώτες πέρασαν από την έδρα του νεοφώτιστου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με «διπλό», καθώς επικράτησαν με 1-0.

    Στο 26′ ο Λούπας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο προωθημένος Σομποτσίνσκι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραγκιόζη. Ένα λεπτό αργότερα, στο 27′, ο Σόρια από τα δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ μετά από άνοιγμα του Τζίνο, αλλά ο Καραγκιόζης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

    Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Κλιγγόπουλου στον Τζίνο και ο ίδιος ποδοσφαιριστής το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Στο 75′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Αθανασίου νίκησε σε τετ α τετ τον Τουλίκα. Στο 77′ ο Εθνικής έχασε νέα ευκαιρία να ισοφαρίσεις, όταν ο Μπακαδήμας πρόλαβε και έδιωξε πριν εκτελέσει ο Πανίδης σε τετ α τετ.

    Οι ομάδες

    Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Κλιγγόπουλος, Παλαμίδης, Μπάλλας (84′ Τσουμάνης), Μπούζας, Κόκκορης (73′ Κριμιτζάς), Σιατραβάνης, Κρυεμάδι (60′ Πανίδης), Νότας (73′ Τουλίκας).

    ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χαΐνριχ (88′ Λεό), Β. Αθανασίου (70′ Νικολιάς), Μάντζης (60′ Σέποβιτς).

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ