Παρασκευή 11.10.2024
More

    Πρόσκληση για τον εκσυγχρονισμό της Γαλακτοκομικής Σχολής

    Στην έκδοση πρόσκλησης για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων προχωρά η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ήπειρος».

    Πρόκειται για την πρόσκληση «Υποδομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης: Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση Σ.Α.Ε.Κ. Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή» με συγχρηματοδοτούμενη δαπάνη 500.000 ευρώ και φορέα υλοποίησης τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

    Η δράση έχει ως στόχο την εξασφάλιση προσβασιμότητας για άτομα ΑμΕΑ και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού των χώρων διδασκαλίας και των εργαστηρίων της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) Ιωαννίνων – Γαλακτοκομικής Σχολής.

    Η Σ.Α.Ε.Κ. Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή, λειτουργεί από το 1916 ως η μοναδική σχολή «Τεχνιτών Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας» της Ελλάδας συμβάλλοντας καίρια στη μετεξέλιξη της ελληνικής γαλακτοκομίας από πρακτική σε σύγχρονη τυροκομία

    Οι ανάγκες της Σ.Α.Ε.Κ. Ιωαννίνων – Γαλακτοκομικής Σχολής, σύμφωνα με την χαρτογράφηση αναγκών που έχει υποβληθεί από τον Ε.Λ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ αποτυπώνονται ως εξής :

    • Εργασίες για την εξασφάλιση προσβασιμότητας ΑμΕΑ στις κτιριακές υποδομές και υπαίθριους χώρους

    • Αναβάθμιση εξοπλισμού τυροκομείου με την προμήθεια και εγκατάσταση

    • Αναβάθμιση εξοπλισμού χημικών και μικροβιολογικών εργαστηρίων, με την προμήθεια

    • Αναβάθμιση χώρων διδασκαλίας με την προμήθεια και εγκατάσταση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ