Παρασκευή 18.10.2024
More

    Αναζητώντας τη νίκη και την επιστροφή στην ηρεμία

    «Πόνεσε» και σε βαθμολογικό επίπεδο αλλά και στο γόητρο και το πρεστίζ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ η ήττα με 3-1 από τον Μακεδονικό την Κυριακή, και αυτό είναι ευδιάκριτο στις συζητήσεις με μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος όπως όμως και με τους φιλάθλους.

    Αν η ομάδα κατάφερε να κερδίσει ένα κομμάτι των φιλάθλων της με τις δύο σερί νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος, έχυσε την καρδάρα με το γάλα με την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου και ακόμη περισσότερο με την ήττα και την τραγική εμφάνιση κόντρα στον Μακεδονικό.

    Ο κόσμος θα συσπειρωθεί και πάλι γύρω από την ομάδα, όταν θα δει αγωνιστική βελτίωση και έρθουν νέες νίκες, όχι όμως με το πρόσωπο που εμφανίζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί οι εύκολες νίκες στα παιχνίδια Κυπέλλου απέναντι σε ερασιτεχνικές ομάδες να λειτούργησαν αποπροσανατολιστικά στο μυαλό των παικτών, όμως το βασικότερο πρόβλημα που εντοπίζεται, είναι η αναντιστοιχία μεταξύ των «θέλω» του τεχνικού επιτελείου και των «μπορώ» των παικτών. Προφανώς το θέμα δεν είναι προσωπικό, καθώς όλοι οι παίκτες θέλουν το καλύτερο για την ομάδα, γιατί έτσι θα βοηθηθούν και οι ίδιοι, όμως η τακτική του Πομς και ο τρόπος που προσπαθεί να «χωρέσει» όλους τους παίκτες, έχει αντίστροφα αποτελέσματα.

    Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Καμπανιακό στους «Ζωσιμάδες», η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις γιατί πέραν των άλλων, ακολουθεί και ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ μία εξαιρετική ομάδα με πολύ γρήγορους παίκτες στη μεσαία και την επιθετική γραμμή που καλύπτει έτσι την δεδομένη απειρία της στα μετόπισθεν.

    Από το παιχνίδι της Παρασκευής θα απουσιάσει ο Τζίνο που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες, ωστόσο επανέρχεται ο Μπεγκάλα που θα πάρει τη θέση του. Η λογική λέει επίσης, πως ο κ. Πομς θα κάνει κάποιες αλλαγές στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, διαφορετικά δε θα υπάρχει λογική, η διατήρηση του ίδιου ανορθόδοξου σχήματος…

    Πάει για αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων

    Από χθες άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό, στο οποίο ο ΠΑΣ φλερτάρει με αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων, καθώς στα κακά αποτελέσματα της ομάδας, έρχονται να προστεθούν η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα που είναι απαγορευτικές για την παρουσία των περισσότερων φιλάθλων. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

    • ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 15€
    • ΘΥΡΑ 9 – 10€
    • ΘΥΡΑ 3VIP – 25€
    • ΘΥΡΑ 5 GOLD – 35€
    • Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2008 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 – 5€

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ