Παρασκευή 18.10.2024
More

    Νίκη για να κερδίσει βαθμούς και ηρεμία

    Αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν τα παιχνίδια στα οποία η ομάδα του ΠΑΣ βάζει πριν το ρήμα «θέλω», το ρήμα «πρέπει» να πάρει τη νίκη γιατί διαφορετικά, δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις που θα επηρεάσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

    Τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στη Νίκη Βόλου εντός αλλά κυρίως με την ήττα με «κάτω τα χέρια» από τον Μακεδονικό εκτός έδρας δημιούργησαν προβληματισμό και κλίμα δυσαρέσκειας προς διάφορες κατευθύνσεις. Όμως η χρονική στιγμή που ήρθαν οι «στραβές» μόλις στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας προς το παρόν κρατούν μακριά τους μεγαλύτερους κλυδωνισμούς.

    Αυτοί όμως, δεν αποκλείεται να προκύψουν αμέσως μετά τα δύο επόμενα παιχνίδια, το σημερινό με τον Καμπανιακό εντός έδρας και το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ εκτός έδρας.

    Σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων σε αυτά τα δύο παιχνίδια που πιθανότατα θα αυξήσουν κι άλλο την απόσταση από την πρωτοπόρο Λάρισα, είναι πολύ πιθανό, αν όχι σίγουρο, πως θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία με την θέση του Ρενέ Πομς να κρίνεται επισφαλής.

    Παρότι όλοι αναγνωρίζουν την καλή δουλειά που έγινε το καλοκαίρι στην προετοιμασία και με ελάχιστους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του, ο Αυστριακός τεχνικός προβλημάτισε με τις ευθύνες που αναμφίβολα έχει για την ελάχιστη έως ανύπαρκτη αντίδρασή του στη διάρκεια των αγώνων που προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο σε επίπεδο τακτικής.

    Λίγος κόσμος στο γήπεδο

    Η αναμέτρηση με τον Καμπανιακό θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το monobala.gr. Η ημέρα και η ώρα έναρξης του αγώνα σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας θα έχουν ως βέβαιο αποτέλεσμα την παρουσία μικρού αριθμού φιλάθλων στο γήπεδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα στη σημερινή αναμέτρηση ο ΠΑΣ να «σπάσει» το αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης σε παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας στην ιστορία του…

    Σφυρίζει ο Μπαλαχούτης

    Διαιτητής της αναμέτρησης με τον Καμπανιακό ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Μπαλαχούτης του συνδέσμου Πειραιά.

    Βοηθοί του θα είναι οι Παντελής Πάνου της ΕΠΣ Φλώρινας και Δημήτρης Μίχος της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ Λαρισαίος είναι και ο τέταρτος ο Θωμάς Μπουρουζίκας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ