Δευτέρα 22.04.2024
More

  «Ξέρω ποια είσαι» την Κυριακή στο πανί

  Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών «Κυριακές στο πανί», παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».

  Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου στις 20:30, θα προβληθεί η ταινία «Ξέρω ποια είσαι», (Se quien eres, Ισπανία, 2000, διάρκεια: 104΄), σε σκηνοθεσία Patricia Ferreira.

  Πρωταγωνιστούν: Miguel Angel Sola, Ana Fernandez, Roberto Enriquez, Ingrid Rubio, Manuel Manquina, Mercedes Sampietro, Hector Alterio.

  Η Παλόμα, μια νεαρή ψυχίατρος, αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας κλινικής στη Γαλικία. Πρώτος ασθενής της είναι ο Μάριο, ο οποίος πάσχει από μια διαταραχή της μνήμης, το Σύνδρομο Κορσακώφ, που κεντρίζει το επαγγελματικό ενδιαφέρον της γιατρού. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους, η σχέση τους θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή.

  H ταινία κέρδισε το Βραβείο Γκόγια καλύτερης μουσικής 2001 και το Βραβείο καλύτερης μεγάλου μήκους ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αβάνα το 2000.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ